Seminar national

În perioada 24 – 27 iulie 2015, la Sinaia, a fost organizat un seminar național în vederea prezentării și consultării ghidului metodologic privind implementarea sistemelor de control managerial intern realizat în cadrul proiectului „Îmbunătățirea eficacității organizaționale a MEN și a instituțiilor subordonate prin dezvoltarea sistemului de control managerial intern (SCMI)” - cod SMIS 37635.

Seminarul național a avut ca obiectiv prezentarea și obținerea de feedback de la reprezentanți ai sistemului educațional de la nivel central și local cu privire la ghidul metodologic privind implementarea sistemelor de control managerial intern, document realizat în cadrul proiectului mai sus menționat.

Seminarul național a avut inclusiv ateliere de lucru în vederea analizei detaliate a ghidului metodologic, înainte de elaborarea variantei finale a documentului, asigurându-se, în acest fel, inserarea feedback-ului participanților.

La seminarul național au participat reprezentanți ai tuturor organismelor vizate de proiect, membri ai grupului țintă, precum și alți specialiști care sunt implicați în domeniul vizat de proiect.

Vă rugăm să consultați aici varianta integrală a versiunii ghidului metodologic ce a fost prezentat la seminarul național.

Seminar National 1
Seminar National 2
Seminar National 3
Seminar National 4
Seminar National 5
Seminar National 6
Seminar National 7
Seminar National 8
Seminar National 9
Seminar National 10
Seminar National 11
Seminar National 12
Seminar National 13
Seminar National 14
Seminar National 15
Seminar National 17
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative, va invitam sa vizitati www.fonduriadministratie.ro.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Parteneri

ACI
MECS
ARES