Dezbateri

Dezbateri în vederea prezentării și discutării raportului intermediar de diagnoză privind capacitatea de implementare a sistemelor de control managerial intern la nivelul MECS și al instituțiilor subordonate

În cadrul proiectului vor fi realizate 4 dezbateri în vederea prezentării și discutării raportului intermediar de diagnoză privind capacitatea de implementare a sistemelor de control managerial intern la nivelul MECS și al instituțiilor subordonate, raport realizat, de asemenea, în cadrul proiectului.

Scopul acestor dezbateri este acela de a prelua cele mai bune practici de la specialiști implicați în implementarea SCMI și de a colecta idei pentru raportul finalde diagnoză privind capacitatea de implementare a sistemelor de control managerial intern la nivelul MECS și al instituțiilor subordonate, care va putea fi accesat online de către toți specialiștii din cadrul instituțiilor subordonate MECS implicați în acest tip de activități.

Vă rugăm să consultați aici raportul intermediar de diagnoză privind capacitatea de implementare a sistemelor de control managerial intern la nivelul MECS și al instituțiilor subordonate.

Desfășurarea dezbaterilor s-a realizat după cum urmează:

Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative, va invitam sa vizitati www.fonduriadministratie.ro.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Parteneri

ACI
MECS
ARES